Utmanad

Jag har blivit utmanad av Camilla!


Regler:

1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de sex 8-sakerna.
3. Meddelade de utmanade på deras bloggar.

8 favoritprogram:
Jag har i princip slutat följa serier,  för det krockar med nattningar/kvällspromenader/möten mm. Men när det beger sig gillar jag
1. Nyheter
2. Engelska deckarserier
3. Fringe
4. Medium
5. CSI
6. Cold case
7. Criminal minds
8. Robin


8 saker jag gjorde igår:

1. Var på julbasar
2. Släktmiddag hos svärmor
3. Agerade chaufför
4. Drack för mycket kaffe
5. Läste bloggar
6. Betalde räkningar
7. Läste tidningen
8. Duschade


8 saker jag ser fram emot:

1. Våren
2. Thailandsresan nästa år (lite oroligt just nu)
3. Att det snart är jul
4. Julledigheten
5. Att syrran snart kommer hem från USA
6. Att S lämnar Berlin och besöker oss efter nyår
7. Att barnen sover hela nätter
8. Mellandagsrean (förutsatt att det blir några verkliga fynd)


8 favoritrestauranger:
1. Krua Thai - take away
2. Torso Twisted
3. Paddys
4. Louisiana (som inte finns mer)
5. Årstiderna
6. Lemongrass
7. Anytime
8. Mando


8 saker på min önskelista:

1. Nära och kära, nära och friska
2. Huset färdigfixat
3. Få sova hela nätter igen
4. Ny miljöbil
5. Anlägga ny infart
6. Att jag sjösätter Projektet
7. Mitt projekt blir min försörjning
8. Att mamma hittar ett hus i närheten

Jag utmanar Dig!


Barnnamn

Jag läste att Ashlee Simpson och hennes kille nu fått en son som ska heta Bronx Mowgli. Det står var och en fritt att namnge sina barn, men det hade varit kul att veta hur de tänkte. Vissa vet tidigt vad deras barn ska heta. Redan innan de får plus på stickan.

Har du barn? Och hade du stenkoll - alltså det kommer bli en liten X (fyll i valfritt namn)?

Vi diskuterade namn fram och tillbaka i vänta på barn nr 1. Jag kämpade för Sella (en kortform av Estella) och Pelle hade ett par alternativ att välja mellan. När det kom till pojknamn var vi överens. Walter skulle killen heta. Stavningen var iofs inte bestämd.

När sedan storasyster kom kändes inget namn "hennes" när vi tittade på henne. Hennes första natt på utsidan låg hon bredvid mig i sängen på BB. Elin kanske, tänkte jag. Hon såg ju ut som en alien. Hormonerna gör konstiga saker med en! Så hon var namnlös ett par veckor. Överallt vi kom frågade folk vad hon hette. Och sedan haglade förslagen in.

Vi visste tidigt att barn nr 2 var en pojke, så vi kunde fokusera på pojknamn. Men jag minns inte riktigt om vi var klara när han kom, eller om vi tog ett par dagar på oss. Lite oroande eftersom det bara är ett år sedan...

Karma

Pelle berättar följande scenario för mig:
Storasyster sitter i soffan och tittar på TV när han kommer och sätter sig hos henne. Hon vänder sig då mot honom och säger "Stick din tönt!". Jag skrattar gott. Varefter jag berättar det för min mamma och skrattar gott.

En stund senare kallar storasyster mig dumskalle i förbifarten...

In vino veritas?

På tal om tomten... Ni vet väl att han kommer nu! Storasyster väntar med spänning. Tillsammans med sin mormor har hon satt samman en önskelista. Pappret är delat i två spalter. Vänstra spalten är storasysters, och den högra lillebrors. Bra att den är kort tänker jag när jag ser den. Hon önskar sig prinsesskläder (rosa), en pulka (rosa) och en gunghäst. Lillebror önskar sig tydligen en gunghäst också. Troligen så att hon kan ha sin ifred. Nämde jag att den hon vill ha är rosa... Få se nu vad mer lillebror vill ha av tomten. En flaska vin.

Hur tänker den treåriga storasystern när hon listar den presenten till sin ettåriga lillebror?  

Nu är det vinter

Ja, det utbrast iaf storasyster och lyste upp. Nu kommer tomten! Har (förgäves) försökt förklara att tomten kommer om en månad. Hon springer omkring och sjunger om tomten som ska komma, bläddrar i sina leksakskataloger och trycker näsan mot rutan för att se snöflingorna dansa. Lillebror är konfunderad. Men han fattar att något kul är på gång. Vem behöver amfetamin när man kan bli tomtehög av snö;-)

På minussidan - vinterdäcken är inte på. Så någon tur blir det inte idag iaf. Hörde att det ska vara snö hela helgen,  så kanske sitter vi rent av fast. Fortsättning följer.

Aaaaah

Upptäckte precis att Pelle fotat barnen när de sover sött på soffan tillsammans och lagt på min telefon. Tack älskling!

Förtydligande av fredagen

Jag är INTE bakis. Ja, det var fest på jobb eftersom en kollega slutar. Nej, jag drack varken skumpa eller vin. För att jag ville inte lägga 400 kronor på taxi. Dessutom så gick jag först, för jag ville umgås med barnen innan de gick och la sig.

Sedan kan jag ju fråga mig själv om jag riskera att missa tid med barnen... Jag hämtar dem på dagis kl. 15, och sedan hänger vi tills det är dags för dem att sova. Och sedan hänger vi efter det, eftersom de inte sover sådär jättebra på nätterna. Lillebror vaknar och skriker och skriker. Storasyster börjar då skrika i sitt rum. Alltså två vakna barn - två vakna föräldrar. Vi hänger alltså tillsammans jämt. Och nu ser det ut som vi gör det tills på tisdag då det är dagis igen.

Så varför är jag då groggy? Jag gick upp tidigt med lillebror (innan 6). Vid 7 gick Pelle upp och jag kröp ner under täcket. Zzzzzzzzz. Tills 9 nästan. Gud vad skönt! Men jag blir alltid lite seg av att sova igen. Dock behöver jag varje minut. Pelle ska hänga med polare på After Work. Efter en lång dag, kommer en lång kväll.


Fredag

Humör: OK, aningen groggy.
Gjort: Ätit frukost. Hänger med barnen, tittat TV och läste lite bloggar.
Planer: har jag inga idag heller.
Ser på: datorskärmen.
Lyssnar på: barnen som busar
Läser: lite bloggar, därefter Sydsvenskan.
Dricker: Twinings Earl Grey.
Äter: lunch om ca en timme.
Bästa: är att barnen leker tillsammans och har jättekul.
Sämsta: att barnen troligtvis kommer slåss om ett par minuter. Efter skratt kommer gråt.
Barn:  Pigga och glada! Underbara!
Väder: Grått. Men det ser ljust ut i horisonten.


Slut som artist

Idag har jag jonglerat av bara h-vete! Nu ska jag krypa upp i soffan med en stor kopp te, och därefter sova. I morgon är jag ledig från jobb och ska hänga hemma med barnen. Lika bra att börja ladda...

Jag en vit kanin?

Känner mig stressad. Alla mina måsten som jag skjutit framför mig börjar bli akuta. Hjälp! Jag gillar jobba mot tiden och allt intensivare ju närmare deadlines jag kommer. Men, att inte få sova har tagit mycket kraft, och ingenting har ju varit direkt bråttom. Förrän nu! Så nu yrar jag omkring som en vit kanin hela tiden med blicken fäst vid klockan...

Uppdatering: Än känner jag inte att jag faller fritt. Men kanske på god väg. Om inte allt klaffar idag (torsdag).

Frukostmöte måndagmorgon

Måndagen inleddes med frukostmöte. Jag var på besök i Malmö Arena ute i Hyllie med jobbet idag. Kan bara säga "Wow vad mycket man får för 800 miljoner!" Och Percy har satsat 500 egna miljoner (vem har sådana pengar förutom "The  Donald"?). Hursomhelst - framgick det att jag tycker det är en imponerande satsning?! Percy Nilsson äger arenan själv, och alla restauranger, fik och shoppar i arena är också hans. 50% av intäkterna beräknas komma från mat och dryck.

Efter rundvisningen var det dags att börja jobba, och det innebar idag två långa telefonsamtal. Så i morgon hoppas jag att folk inte vill mig så mycket på en gång;-)

Fixarhelg

Det blev en fixarhelg till slut. Storasysters nya rum är nu bredspacklat och slipat. Köksskåpen är omstuvade (så lillebrors framfart inte innebär timmars städning), ljusslingan i arbetsrummet lagad, alla lampor är dammade. Bara en sån sak!

Dessutom passade mamma barnen så att Pelle och jag kunde ut och jogga tillsammans. Jag mår kanon - en natt med lite sömn så är jag definitivt redo för en ny vecka!

Hur var din helg?

Lördag

Humör: är bra! Sovit bra!
Gjort: Ätit frukost. Busar med barnen, tittat TV och läste lite bloggar.
Planer: har jag inga. Men kanske spackla... Eller varför inte åka till Novalund?
Ser på: datorskärmen.
Lyssnar på: Lillebror som leker. Storasyster som sjunger.
Läser: lite bloggar, därefter Sydsvenskan.
Dricker: Twinings Earl Grey. Dags för kaffe om en liten stund.
Äter: lunch om ca en timme.
Bästa: Att vi haft en hyfsat bra natt. Och att min mamma kommer och tar nattskift i natt.
Sämsta: att all energi jag har idag inte räcker till allt jag vill göra!
Barn:  Pigga och glada! Underbara!
Väder: Grått.


Det krävs så lite

Lillebror är så gullig. Han kom med en strumpa som han ville att jag skulle sätta på honom. När strumpan väl är på tittar han och är inte nöjd. Han tar av sig strumpan, varpå han springer och hämtar en till. Och han tar rätt färg (han rotade i strumppåsen där osorterade sockor bor). Med två likadana strumpor springer han omkring och är jättenöjd.

Fylla tiden med?

Nu har jag en lugn stund. Efter middagen (hämtad thai) har Pelle lekstund med barnen. Då gör jag ingenting. Det finns inte så mycket att fylla min tid med (som inte är städa, tvätta, diska, plocka). Jag som slukat böcker i alla tider, läser knappt längre. Inga böcker i hyllan bakom mig lockar. Inga nya böcker har inhandlats. Det här är ju inte bra. Mot Bokus! Eller kanske är det Akademibokhandeln jag frekventerade förr. Minns inte.

En deckare borde ju kunna läsas rätt snabbt. Fast kommer jag komma ihåg plotten? Det blir ju som mest ett kapitel om dagen. Kanske ett par sidor var tredje dag om det vill sig illa. Några tips?

Vill bara tillägga att jag dissar ingen litteratur (har ju läst Lisbeth Larssons forsking om kvinnors läsning).

Ska det vara något?

Läste precis att Mia Skäringers blogg var garanterat pumpsfri. Min är (nästan) bildfri. Och det är ett big NONO i bloggosfären. Vann jag? Fast har du inte läst Mias blogg, så tada.

Mer väntan

Hallå brevbäraren! Här sitter ju jag och undrar var du håller hus. Hoppas, hoppas att några av mina paket kommer idag.

Uppdatering: There is Hope...

Trist väntan

Sitter nu och väntar på att tvättmaskinen ska stanna så att jag kan sätta på diskmaskinen. Annars riskerar jag att mörklägga huset. Trist att inte bara kunna få allt sånt skit avklarat på ett bräde. Kanske något elektrikern kan titta på om han någonsin kommer tillbaka. Listan börjar bli lång. Kanske den ekonomiska  krisen kan föra med sig en bra sak - hantverkarna får tid för oss små hemfixare igen.

Inga prickar för mig

Efter jobb gjorde jag ett kort stopp på H&M för att kolla in Comme des Garcons-plaggen. Det fanns en del kvar, men ingenting intressant. Alla koftorna, klänningskapporna, kavajerna, halsdukarna och väskorna var slut. Funderade en stund på den vita blusen, men det verkade statisk och drog till sig ludd. Så det blev inga köp för min del. Har under dagen sett bloggare som poserat i sina nyinköpta koftor. Kanske dyker det upp någon i returen. Annars - sånt är det. Livet.

Uppdatering: Såg "Gizmolinas" i blusen, och börjar tänka om...

Ytterligare uppdatering: Läste nu hos Modette-Eleonore att blusen är i polyester. Pass.


Fredag

Det är fredag! Barnen busar i soffan, regnet faller ute och pyjamasen är fortfarande på. Härligt med en slapp dag hemmma! Lite att fixa med, därefter en stunds bus med barnen innan lunch. Kanske åker vi iväg en stund för att träffa mormor. Det är skönt att inte ha några direkta planer.

Det här med sömn

Det har aldrig varit viktigt för mig att sova många timmar, eller länge på morgonen. Även om det kan vara skönt! Men, när jag natt efter natt inte får någon sömn att tala om (inte sova ostört en timme ens) blir det jätteviktigt. Och det gör mig också väldigt grinig och trött (surprise). Så därför handlar en massa av mina inlägg om sömn, bristen på sömn och allmän status utifrån nattens icke-sömn. I natt fick jag dessutom sova bra...

Livstecken

Lillebror har åter hittat nattformen. Och det får mig ur form. Det inkluderar även bloggformen.


Fix idé

Jag har fått skor på huvudet. Jag.vill.ha.skor. En masse! Och svarta ska de vara. Svarta damiga stövlar med klack. Svarta platta i ridstövelmodell. Svarta stövletter.  Svarta kaobojsiga stövlar (Pistoler).  Fast gärna också bruna stövlar (Bianco). Och gråa stövletter (finns fina på Nilsons). Jag har ett par fötter. Som skulle bli riktigt trötta av att promenera omkring i alla dessa skorna. Lägg då till de jag redan har...

Tillbaka till ruta ett

Eftersom jag var utvilad i går gick jag och la mig ganska sent. Hade sedan svårt att somna, och när jag äntligen slumrade till vaknade lillebror. Och sedan bökades det runt, runt. Från klockan ett till halv 4. Efter att ha gett honom välling och lämnat över till Pelle knep jag ihop ögonen och hoppades på ett par minuters sömn till. En timme senare gav jag upp och gick upp. Pelle, min prins, kom efter och tog över. Fick en hel timme innan klockan ringde. Kan bara konstatera att det tydligen är så här det ska vara.

Slapp söndag

Jag fick sova till 10! Eller vi rättare sagt. Storasyster spenderade natten hemma hos sin farmor. Och lillebror sov med mormor. Förutom att han sov i ett sträck tills klockan 7, då mormor gick upp med honom, så var det hyfsat tyst i huset. Därmed kunde de trötta, utpartade päronen blunda lääänge. Tack mormor och farmor! Inte bara för att  vi kunde få en kul utekväll, utan för att vi även kunde få en god natts sömn.

Trots att jag för första gången på länge är utsövd har det inte blivit mycket gjort. idag har jag bara njutit av umgänget med barnen medan Pelle njöt av att se MFF vinna med 6-0 i årets sista match.

Allt som allt - en härlig dag!

Tillägg: Och så shoppade jag en grej från Hope... 20 procents rabatt var svårt att motstå!


Lördag

Idag har vi en massa saker vi vill få gjort. Frågan är bara vad vi kan hinna med. Enda fasta hållpunkten är fördrinkar hos Alex kl.18.30. Innan dess hade det varit toppen om att vi gått en runda med barnen, shoppat lite i stan, spaklat och målat samt som vi hunnit med att bara tagit det lugnt;-)

Uppdatering: Vi gick runda och vi tog det lugnt. Så lugnt att det blev fördrinkar 19.15... Det blev en trevlig kväll med vännerna.

Dagens icke-problem

Jag kan inte bestämma mig! Jag tycker att de är riktigt, riktigt fina. Och jag har avhålligt mig från att prova dem, för att inte "trilla dit". Jag har t o m gått ut med priset i bloggen så att jag inte kan smyga in dem i garderoben.

I lördags provade jag dem. Och Pelle var med. I måndags provade jag dem igen. Jag vill ha. Ett klick bort bara... Varför kan jag bara inte bestämma mig. Klicka hem eller släppa!

Klädnoja

Klädnoja har jag ofta. Numera, med barn, måste den planeras. Nojan såväl som lösningen.

Scenariot är följande: Vi ska ut på lördag med vänner på Tokyo-afton. Jag börjar sålunda räkna baklänges för att komma på när mitt sista shoppingtillfälle kan bli innan lördagen.

Kommer på att det är torsdagens lunchtimme. En halvtimme innan lunch ringer jag Anna, som vi ska ut med för att snacka kläder. Hon ställer sig helt frågande. För det första är hon på väg in på möte. För det andra behöver inte hon noja om kläder eftersom hon är kläddesigner. För det tredje funderar hon på kläder tidigast samma dag som aktiviteten. Och för det fjärde har hon ännu inga barn. Därför tar det ett tag innan hon kopplar att jag har klädkris tre dagar i förtid.

Toppen som hon är (och ja hon läser bloggen) lugnar hon mig och påpekar att jag alltid är rätt kläd och har en massa snygga saker i garderoben. Jag kan ju alltid ta på mig hennes märke.

Så nu har jag skjutit upp nojan till morgondagen. För den kommer. Som ett brev på posten (varför den liknelsen finns vet jag inte - mig veterligen har posten blivit av med en rad försändelser).

Klick, och på väg

Jag klickade just hem storasysterns namn utskuret i trä till hennes nya rum. Läste om det i någon blogg i förra veckan, och gjorde ett bokmärke. Det stod att leveransen kan ta ett par veckor - så nu får vi se vad som sker först. Blir rummet  klart eller anländer paketet? Genom att erbjuda dina arbetsinsatser kan du bättra på oddsen för att rummet blir klart...

Förtydligande: Kära släkt och vänner - hjälp oss!



Namn att sätta på väggen i barnrummet från
Barnlycka.se

Min fredag

För att jag inte har något bättre för mig...

Humör: Något trött.
Gjort: Ätit frukost. Ringt PRV. Pratat med min mamma. Sett Bilar. Bytt ett antal blöjor.
Planer: Inga. Överleva dagen...
Ser på: Datorskärmen. Ser medvetet INTE på barnen som härjar.
Lyssnar på: Misstänkta ljud från barnen
Läser: Gårdagens tidning.
Dricker: Twinings Earl Grey. Dags för kaffe om en liten stund.
Äter: lunch om 1,5 timme.
Bästa: Att det är fredag.
Sämsta: Att barnen inte vill sova på nätterna! Och att det finns två pigga barn och bara en trött förälder;-)
Barn:  Pigga och glada!
Väder: Grått.

Just nu-listan

Å så kör jag en ny lista till. När jag ändå håller på!

Plagg: Jeans och tröja
Färg: Mest svart. Och jeansblå såklart.
Ytterplagg: Svart skinnjacka från Rock n Blue, svart kappa bzr
Frisyr: hästsvans i väntan på Godot - dvs BRA hårdag som inte tycks infalla
Skor: svarta stövlar, svarta jodhpurs Alfred Sárgent.
Accessoarer: vigselring, pärlörhängen
Vill ha-plagg: Snygg svart kjol, nya svarta stövlar med lagom hög vardagsklack
Trend jag ogillar på mig själv: Fuskpälsjacka/kappa och raka toppar

Slutsats: Svart ska det vara! Kanske ska jag iaf köpa en klatschig halsduk...

Sju saker om mig

Det verkar finnas en uppsjö av listor i bloggosfären. Den här med sju saker om mig känner jag mig nu manad att erbjuda er.
1. Det är välkänt att jag har bra minne. Till exempel minns jag sådant alla andra hoppas är glömt.
2. Jag berättar gärna gamla pinsamheter, som alla andra hoppats/trott var glömda.
3. Min första impuls är ofta att säga "ja" när någon föreslår saker.
4. Jag undrar ofta hur jag ska komma ur saker.
5. Jag är numera tidspessimist (dvs tror att saker tar låång tid)
6. Jag tror att det mesta går att lösa.
7. Jag tror att lösningen på mina problem kan köpas. Stökigt i hallen? Med rätt skohylla, mösslådor och fler galgar är det löst i ett huj... Mot affärerna!


Inspirerad av andra bloggar

Jag ser i ett antal bloggar att H&M har fått in lite nya festkläder. Varför spenderar jag inte lunchen där? För att alla andra verkar göra det! Så jag försöker jobba in lunchen och gå tidigare istället... Man får ju inte vara dum.

För bilder på de nya festkläderna besök Petra, Alexandra eller varför inte H&M ;-)

Uppdatering: Givetvis sket det sig. Fastnade med en grej på jobb eftersom det just är veckans sista arbetsdag. Jobbade över ett par minuter dessutom. Så förutom att jag jobbade in lunchen kom jag alltså från jobb sent. Det där "får inte vara dum" var just  - dumt! Å andra sidan dör jag knappast för att jag inte shoppat...

På väg

Nu är jag snart på väg till jobbet. Veckans sista "arbetsdag". På pappret iaf. Här hemma ska jag sedan under tre dagar underhålla två små aktiva barn samtidigt som det ska städas, tvättas, bredspacklas och målas. Och det är tänkt lite social samvaro med vänner på lördagen, samt Knytte på söndagen. Ibland längtar jag till måndag igen... Fast bara ett kort ögonblick!

Inlägg 133

Detta är mitt 133:e inlägg. Det var allt.

På tal om

När jag ändå är inne på folk från förr - Alex, min "gästarbetare" uppmärksammade mig på att jag känner den här bloggaren. Han hade jag inte bara hälsat på, utan en kram hade också utbyts. Nu sticker jag och besöker honom. Enligt vår gemensamme vän är bloggen väl värt ett besök. Eller två.

Folk från förr

Då och då råkar jag på människor som känns bekanta. Ibland är det Rebecka Törnqvist*, och ibland är det folk jag faktiskt träffat förrut. Igår kom jag på att en av mina favvobloggare gick i klassen över mig. Detta innebar att jag började bläddra i gamla skolkataloger. Guuud! Som jag såg ut. I högstadiet var jag min nuvarande längd, 170 cm, och vägde max 45 kg. Och vi ska inte tala om håret!

När jag bläddrar vidare slåss jag av hur förändrad jag är samtidigt som alla andra är sig ganska lika. Där är exempelvis killen som sitter i juryn i Stjärnor på is. Tjejen som jag inte kände i högstadiet men som för ett par år sedan dansade på mitt bröllop. Mina tjejkompisar. Och sedan är det De Där Andra.

Ibland kan jag se ett bekant ansikte på stan, och t o m vara på väg att hälsa när jag inser att det är ju Den Där. Plötsligt är jag 14 år igen och känner de känslorna som jag jag kände då. Lite läskigt, eftersom världen var verkligen svart och vit i tonåren.  Jag vill gärna tro att jag förändrats en del på 20 år, och inte till det sämre. Så om de verkar känna igen mig brukar jag hälsa.

Sedan finns det en annan kategori** kom jag just på. Folk från förr som jag alltid hälsar på men aldrig pratar med. Det roliga här är att det finns även människor som jag aldrig pratat med, men vi hälsar ändå.

*Rebecka för stå för alla de som jag för ett kort ögonblick, medan jag söker igenom hårddisken, fundera på om jag känner. Dvs kändisar av olika slag.

**Nej, jag brukar inte stoppa folk i fack och kategorisera dem. Men här gjorde jag det för att exemplifiera

Sunkigast i världen?

Oj, jag kanske ska försöka modifiera bilden av mig själv som sunkigast i världen(?). Inlägg som detta, detta och detta befäster min sunkstatus. Kanske måste jag rent av frambringa bildbevis på att förfallet inte är totalt...

För dig som inte känner mig - vi fixar på ett hus från slutet av 1800-talet. Det är inget ren.ob. men allt tar vansinnigt lång tid att bli klart. Av olika anledningar. Just nu är tanken att vi ska fixa till så vi får ett till fräscht sovrum så barnen har vars ett rum (mest för att inte storasyster ska stypa lillebror). Rummet har fram till för en månad sedan, då vi började fixa med rummet, fungerat som allmänt skräprum. Har saker inte haft en plats - då förvarades det här. Och nu är dessa pinaler istället ÖVERALLT och gör mig g.a.l.e.n.  (ganska arg, ledsen, enerverad och neg).

Visst ja

Jag skulle ju fixa i arbetsrummet. Och det gjorde jag en kort stund. Sedan vände jag uppmärksamheten mot andra, mer angelägna projekt. Det ser faktiskt liiite värre ut idag. Illa. Så fort jag är klar med nya barnrummet, så ska jag fixa vidare. Eller så dyker något annat upp som kräver direkta insatser. Lillebror aka klättermusen exempelvis...



Söndagsbesök

Idag har vi besök av vår eminente halvlibanesiske gästarbetare Alexander. Föregående mening skrevs av Alex själv. Han  är här för att hjälpa Pelle fälla några träd - och vill gärna att alla vet att han kroppsarbetar. Till vardags är han kontorsråtta som alla vi andra, om än i glammigare bransch.

Pelle hjälpte en annan god vän ta upp båten under förmiddagen, vilket resulterade i att han och hans coola flickvän (som för övrigt är kläddesigner) stannade på fika. Kul med vänner på besök! Det blir ju allt glesare mellan besöken ju kallare det bli. Men så fort våren kommer återvänder vännerna för att grilla mm. Hoppas jag iaf. Kanske inte efter detta inlägget...

Jag gillar besök. Numera orkar jag oftast inte ens bry mig att folk kommer när det ser ut som kriget. Sanning med modifikation - riktigt goda vänner och familj är OK. Skulle någon som  inte känner oss väl se detta skulle jag dö. En smula.


Lördagslista

Humör: Bra.
Gjort: Sovit. Hindrat lillebror från att slå ihjäl sig ett antal gånger(han är i klätterfasen)
Planer: Fixa lite hemma. Sedan shoppa/fika i stan ett par timmar innnan släktkalaset.
Ser på: Datorskärmen, samt ungarna i soffan
Lyssnar på: Musse som förklarar något för övriga i klubbhuset
Läser: Bloggar
Dricker: Twinings earl grey - ingår även i morgonrutinen
Äter: Har ätit ett par mackor
Bästa: Att det verkar bli en bra dag med en massa kul inplanerat.
Sämsta: Att jag är lite stel i ryggen. Träningsvärk alternativt  sovit obekvämt i storasysters säng
Barn: Oroande tysta...
Väder: Kallt och klart.

RSS 2.0