Föredragande frulle

I morgon ska jag på frukostmöte om sociala medier. Föredragende är bloggkungen själv. Det ska bli kul att höra alla de fel som görs och hur många av dem som stämmer in på den här bloggen (jag vet ju redan att trist design, distanserat opersonlig och bildlös är stora no-no).

Bring it Klaus!

Uppdatering:
Det var riktigt bra!

Saker tenderar att lösa sig

Det har varit en konstig vecka förra veckan. Storasyster kräktes natten till måndag, vilket innebar att hon och lillebror fick stanna hemma igår med Pelle. Tisdag var Pelle nämligen tvungen att vara på jobb. Men det var jag också. Så vi löste det.

Efter lunch fick jag med trötta barn runt benen göra mig jobbfin. Jag packade in oss i bilen och körde de tre milen in till Malmö. Hämtade Pelle och lämnade över bilen och två sovande barn till honom.

Anledningen till att jag åkte till jobb? Jag har blivit intervjuad om mitt jobb och skulle träffa journalisten tillsammans med en fotograf. Så efter en kompleteringsintervju var det dags att fotas. Jag tenderar att blinka så det fick tas MÅNGA bilder. Nu hoppas jag bara att min paniksminkning såg OK ut och att inte håret hade något lustigt för sig för det kändes bra... Men så brukar ju saker tendera att lösa sig. 

Kanske inte som man tänkt, men det brukar bli bra ändå. På något sätt. Always look on the bright side of life *vissel vissel*

RSS 2.0