Nu är det vinter

Ja, det utbrast iaf storasyster och lyste upp. Nu kommer tomten! Har (förgäves) försökt förklara att tomten kommer om en månad. Hon springer omkring och sjunger om tomten som ska komma, bläddrar i sina leksakskataloger och trycker näsan mot rutan för att se snöflingorna dansa. Lillebror är konfunderad. Men han fattar att något kul är på gång. Vem behöver amfetamin när man kan bli tomtehög av snö;-)

På minussidan - vinterdäcken är inte på. Så någon tur blir det inte idag iaf. Hörde att det ska vara snö hela helgen,  så kanske sitter vi rent av fast. Fortsättning följer.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Jag satt med min systerson snart 5 år i knät och bläddrade i en leksakskatalog. Han sa hela tiden "den ska jag ha" "den ska jag ha". Jag skrämde honom lite och sa "man säger att man önskar sig annars kan ju inte tomten veta vad man önskar sig och då kommer han inte med nåt". Då började han istället säga "jag önskar mig", hihi lättlurad :)

2008-11-22 @ 19:54:05
URL: http://shopalot.blogg.se/
Postat av: Bina

Camilla: Vill-ha är ett mantra. Önskar låter betydligt gulligare.

2008-11-22 @ 21:10:19
URL: http://bortomsvedala.blogg.se/
Postat av: Petra

Mysigt med snö - nästan så att man också väntar på tomten =)

2008-11-23 @ 19:28:30
URL: http://egokick.blogspot.com
Postat av: Bina

Petra: Visst är det mysigt. Barnen älskar åka pulka, och själv gillar jag belöningen därefter - varm choklad och trötta barn;-)

2008-11-25 @ 18:48:13
URL: http://bortomsvedala.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0