Alltid är det något

Fast inte i det här inlägget. Vad jag menar är - är det inte det ena, så är det det andra. Kände för att ta några bilder och lägga upp dem i bloggen. Därför hittar jag givetvis inte min kamera. Och när jag väl kommer att hitta den kommer troligen batteriet vara slut. Eller så kommer sladden jag behöver för överföringen mystiskt ha försvunnit. För så är det. Mitt liv.

Fast snart tar jag semester från det. Livet alltså. Om ett par timmar sitter jag på flyget med min man. För en weekend utan barnen. Bara vi två. I Umeå. Med Pelles mormor och morfar.


I-landsproblem

Vi fick tillbaka pengar från Skatteverket. Vi beslutade att vi skulle vara duktiga och spara. Och att vi skulle ha duktigt roligt och spendera. Alltså gick en del till sparkontot, en del till Pelle och en del till mig. Så - vad ska jag nu spendera pengarna på? En ny fin väska? Kläder? Möbler? Den där stereon jag funderat på till arbetsrummet? Detta är ett i-landsproblem.

Bild från whattowear.blogg.se
Botkierväskan jag reaspanat på shopbop. Läste idag att Alexandra köpt den (bilden kommer från hennes blogg www.whattowear.blogg.se)

Med buller och bång

Veckan är snart slut - och efter alla spridda skurar i veckan, åskar och blixtrar det nu. Ett perfekt avslut. Med buller och bång.

Midsommar var bra. Kul att vännerna kunde komma. Anna med sin Ripley (killen med många talanger), Pol. Mag:en med sin Copy, Fotografen med Redovisningsekonomen. Paret som jobbar med bilar och logistik kunde inte komma. Alltså belv vi åtta vuxna. Och Storasyster och Lillebror.

Var bara lite trött. Och hes. Vaknade nämligen på midsommaraftons morgon utan röst.

Ajajaj

Det bultar och det bankar. I huvudet. Trots upprepade försök att kurera med vatten och Alvedon bultar det på. Och jag har ont i halsen. Och jag har knappt sovit i natt. Idag har inte varit en rolig dag.

Håller tummarna att det blir bättre i morgon - midsommarafton.

Återvinning 2

Igår var jag hos Anna. Ska jag nämna namn? Eller ska jag kalla dem vid sina yrken/utbildningar?

Igår var jag hos Anna (eftersom jag redan skrivit det) tillsammans med - tja, jag har inte fattat riktigt vad hon arbetar som. Nytt jobb sedan två veckor tillbaka (grattis, grattis). OK. Jag var hos Anna igår tillsammans med pol. mag:en. Vi hade tjejkväll och såg en riktig tjejfilm - Girls just want to have fun. Fatta att de ALDRIG sett den. Hur kan man, speciellt om man gillar chick-flicks, och i synnerhet de från 80-talet ha missat denna film?!


Återvinning

Hittade ett gammalt inlägg (Flyttpizza) och valde att publicera det. Varför? För det var bra? Nej.

Flyttpizza

Min första flytt utan att jag behövde begära eftersändning. Jag har haft en massa inlägg mer eller mindre klara i huvudet. De sista dagarna har det hänt en del i världen som förtjänat en rad.
Nu har jag flyttat för första gången utan att jag behövt lägga pengar på eftersändning.

Förklaring: Blogg Esse flyttade min blogg. Så jag har inte kommit in och kunnat göra nya inlägg och det har heller inte gått att kommentera.

Förklaring till förklaringen: Läsare har undrat över det ovanligt flummiga inlägget.

Respons på förklaringarna: Ja, jag har läsare. Två stycken!

Cred till modebloggarna

Gud vad jobbigt det är att fixa med bilder och skriva inlägg som är något sånär vettiga. Så jag skippar det idag också. Jag är sjuuuk. OK - jag har huvudvärk och mår illa, så jag kommer knappast dö. Det har bara känts så. Det blev en liten powernap i soffan när Pelle kom hem. Vilken prins han är! Han kom, han lagade (mat), han drog (ut i trädgården med barnen så jag fick det lugnt).

Jo, poängen med inlägget är att det finns så många duktiga bloggare. Det snackas mycket om modebloggarna (av flera anledningar), men de fotar minst en bild varje dag som de lägger upp. De gör justa (ordet stavas så och inte schjyst eller liknande) kollage och är väldigt seriösa i sitt bloggande. All cred till dem! Sedan står det var och en fritt att tycka vad man vill om modebloggen som fenomen.

Jag fotade igår, men orkade inte tömma kameran... Vad jag fotade? När minneskortet är fullt får du se. Kanske.

Sisyfos

Lillebror vaknade innan sex. Kvart i sju gick vi upp. Kvart i nio somnade han. Fem i nio vaknade han. Varför? Storasyster tjöt av glädje - jag hade tvättat den rosa klänningen. Försökte söva lillebror igen. Storasyster pussade på honom, klappade honom på huvudet och lockade honom att skratta. I morgon är hon på dagis. I morgon sover han.

Uppdatering: Slutligen slocknade lillebror - storasyster fick se på  TV.

image2
Små trötta fötter som funnit ro.

Förtydligande 2

Varför blogg om jag inte skriver i den? För att 1. jag har PLANER och 2. jag har BARN. Tiden att förverkliga punkt 1. finns inte för att den måste läggas på punkt 2. och därmed är övriga punkter överflödiga. Men de finns.


Förtydligande

Pelle är min man. Anna är Anna.

Då var det dags

Min man outade bloggen. Bloggen som inte finns. Alltså kommer här mitt första inlägg, påhejat av Anna. Tack Pelle. Tack Anna. Och varsågoda.

RSS 2.0